ODLO Blond is het eerste bier dat door (T)Huisbrouwerij Odlo op de markt gebracht werd. Het is een lekker vlot biert met een alcoholpercentage van 6.7 vol%. Het wordt gebrouwen met gerstemout, tarwemout en een tikkeltje palemout voor de nodige body. Voor de licht bittere afdronk wordt gebruik gemaakt van de fijnste hoppen. Odlo blond is gebrouwen naar origineel recept van (T)Huisbrouwerij Odlo door Brouwerij De Graal in Brakel.
ODLO Triviaal is een goudgele 3-granen-trippel van 8.2%Alc. Naast de traditionele gerst wordt dit bier gebrouwen met tarwe en haver, die beide zorgen voor de uitgesproken volmondigheid. Voor de zachte, maar aangename bitterheid gebruiken we de fijnste Duitse hoppen; voor de fijne neus zijn subtiel kruiden toegevoegd. Deze trippel kan zowel met als zonder gistdepot uitgeschonken worden naargelang persoonlijke smaak. Odlo Triviaal is gebrouwen naar origineel recept van (T)Huisbrouwerij Odlo door Brouwerij De Graal in Brakel..
ODLO Hivernum is het winterbier van (T)Huisbrouwerij Odlo. Het wordt jaarlijks gebrouwen en verkocht tussen november en maart. Odlo Hivernum kan gecatalogeerd worden als Belgian Imperial stout. Het is in feite een kruising tussen een Imperial Stout en een Belgische Trappist. Hivernum is een volmoutbier met een complexe smaak. De gebrande chocolade/koffie-toetsen komen van de gebrande mout. De volmondigheid en de zoetige toetsen zijn afkomstig van aroma- en karamelmouten. De bitterheid wordt in evenwicht gebracht met 2 Engelse hoppen. Odlo Hivernum is gebrouwen naar origineel recept van (T)Huisbrouwerij Odlo door Brouwerij Lupus in Aarschot.